Mezopen / bőrfiatalító /

MEZOPEN
Újdonság!
Mezopen kezelés-Kollagén indukció

A mezopen kezelés jelenleg az egyik leginnovatívabb és leghatékonyabb bőrfiatalító anti-aging kezelés a mezoterápiás kezelések között. Alkalmazása néhány hét alatt igazi megújulást és regenerálódást jelent a bőrnek. Hatékonyságának alapja a kollagén indukciós terápia és a koncentrált, steril mezoterápiás hatóanyagok bejuttatása a bőr sejtjeihez.
A mezopen készüléket egy elektromos motor hajtja, mely lehetővé teszi, hogy a kezelőfején elhelyezkedő 12 darab tű másodpercenként akár 50-szer hatoljon be a bőrbe, ez másodpercenként 600 tűszúrást jelent. Ezáltal rövid idő alatt nagy számú, intenzív tűszúrás éri a bőrt, ami a hagyományos dermarolleres kezeléshez képest jelentősen növeli a hatékonyságot, ugyanakkor a rendkívül gyors tűszúrások jóval kevesebb kellemetlenséget okoznak. A készülék tűi merőlegesen hatolnak a bőrbe, míg a dermarollernél döntött irányban, ez tovább csökkenti a kezelés mellékhatásait, mint a kipirosodás, hámlás, és gyorsabb regenerációt eredményez.
A mezopen kezelőfeje kb. 10 mm, a dermarollerhez képest jóval kisebb, így precízebb alkalmazást tesz lehetővé, az olyan nehezen hozzáférhető területeken is mint a szemek környéke, vagy a száj feletti terület.
A mezopen kezelés közben az apró mikrotűk szabad szemmel nem látható és nem érezhető sérüléseket ejtenek a bőr felszínén. Ezek a „sérülések” arra késztetik a bőrt, hogy beindítsa saját öngyógyító mechanizmusát. A regenerációs folyamatok következtében új, hidratált kollagén és elasztin sejtek kezdenek el termelődni, amelyek kulcsfontosságúak a bőr feszessége és rugalmassága szempontjából. Ráadásul az új és több vizet tartalmazó,hidratáltabb kollagén sejtek hozzáadódnak a már meglévő dehidratált kollagén mennyiséghez, ezáltal a kollagén szint több 100-szorosára emelkedik a bőrben. A kollagénszint ilyen mértékű
emelkedése eredményezi, hogy a bőr kezelésről-kezelésre
jelentősen feszesebbé válik, és a ráncok mélysége jól láthatóan csökken.
A mezopen kezelés hatékonyságát fokozza a steril, koncentrált mezoterápiás hatóanyagok alkalmazása. A hatóanyagok a szabad szemmel láthatatlan szúrási csatornákon keresztül jutnak be a bőr sejtjeihez, ahol a legtökéletesebben tudnak hasznosulni.
Az olyan jól ismert mezoterápiás hatóanyagok mellett, mint a Hyaluronsav, és C-vitamin, rendelkezésünkre állnak már olyan orvos-kozmetikai extra szérumok, mint a botox-kezelés alternatívájaként szolgáló Argireline, vagy a multivitamin komplexek.
A mezopen kezeléssel már az első kezelés is látványos eredményt okoz, de a tartós eredmény eléréséhez egy 4- 6 alkalomból álló kúra javasolt. Ez azért szükséges, mert a kollagén és elasztin rostok tényleges megújulása csak ismételt kezelések hatására következik be. A kezelések egymás hatékonyságát fokozzák, tehát alkalomról-alkalomra egyre jobb eredményt várhatunk. A teljes hatást az első alkalomtól számított 2-3 hónap múlva tapasztalhatjuk. Ez az idő szükséges ahhoz, hogy az általunk felgyorsított kollagéntermelő és bőrmegújító folyamatok tartós és látványos eredményeket hozzanak. A kezeléseket kéthetente szükséges ismételni.
A mezopen kezelésnél apró, szabad szemmel láthatatlan szúrásokat ejtünk a bőrön, amelyek regenerálódásáig fokozott odafigyelés szükséges. Ez a kezelést követő 1-2 napot érinti. Ekkor lehetőleg ne érje a bőrt víz, kerülni kell a napozást, szolárium használatát, szaunázást. Nem szabad irritáló kozmetikumokat használni, vagy más kozmetikai kezelésen részt venni. Amennyiben húzódó, viszkető érzést tapasztal, nyugtató hatású krémek, pakolások otthoni használata megengedett.
Nagy előnye,hogy semmilyen káros mellékhatása nincs,minimális fájdalommal jár. A kisebb tű méretekkel érzéstelenítés nélkül lehet használni.
Kinek ajánljuk:

Mély ráncok eltüntetésére,halványítására
Megereszkedett,petyhüdt bőr kezelésére
Ráncok, különösen a száj körül és szarkalábaknál
Bőrfeszesítés, lifting kezelésre
Öregségi foltok

A MezoPen használata nem javasolt a következő esetekben:
aktív bőrfertőzés, pattanás, ekcéma stb.
herpesz
anyajegy
krónikus bőrbetegség
véralvadási problémák
gyenge gyógyulási képesség
rosszindulatú bőrelváltozások
aktív akné
ekcéma
arcpír (Rosacea)
pikkelysömör
komoly solar keratosis (Tartós napfényhatásra kialakuló, érdes tapintatú, elmosódott szélű foltok)
kiemelkedő anyajegy, szemölcs
keloid képződésre való hajlam
terhesség és szoptatás
kezelést megelőző fél éven belüli gyümölcssavas hámlasztás
érzéstelenítő krémmel szembeni allergia (lidokain érzékenység)
különböző gyógyszerek pl. roacutan, vérhígító, illetve véralvadásgátló szerek, továbbá aszpirin és aszpirin tartalmú gyógyszerek szedésekor
cukorbetegség
A kezelés bevezető ára 1/ alk: 6000-ft

10409147_1592949197594237_2216301912761495460_n 12821355_1592947750927715_7173883673621625054_n